Minden IPL készülék mellé ajándék Nanokristályos szőrtelenítő

Karácsonyi Akció


 • Ingyenes szállítás

 • 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 • AJÁNDÉK E-BOOK


IPL SILK PRO ICE

Effortless Corner Cleaning

Hűsítő Frissesség

Az új IPL Silk Pro ICE olyan szőrtelenítési élményt kínál, ami nemcsak hatékonyabb, de hűsítő is.

Easy Movement

Extra Gyors Kezelés

Nincs többé hosszadalmas szőrtelenítési folyamat! A továbbfejleszett IPL Silk Pro ICE egyetlen perc alatt több villanófényt bocsát ki, így a teljes test kezelésed már akár 30 percen belül is elvégezheted!

180 Degree Rotating Spin Mop

AZ IPL MOST MÉG JOBB LETT

Hosszú távú szőrtelenítés, csak kevesebb idővel, pénzzel és fájdalommal.


Népszerű termékek
69.999 Ft34.999 Ft
89.999 Ft44.999 Ft

Használat


EZÉRT LESZ A KEDVENCED

HOSSZANTARTÓ, BÁRSONYOS BŐR

Fájdalommentesen

A termékeink azok számára készültek akik otthonuk kényelmében szertnének megszabadulni a nemkívánatos szőrszállaktól fájdalom nélkül. Készülékeink IPL technológiát használnak ami megszakítja a szőr növekedési ciklusát és hosszantartó eredményeket kínál a szalon árak töredékéért.

 • EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS

  Hétköznap 14:00-ig leadott rendeléseket másnap kiszállítjuk

 • BIZTONSÁGOS FIZETÉS

  Bankkártyával, átutalással, utánvéttel.

 • PRÉMIUM CSOMAGOLÁS

  Így a termék biztosan épségben megérkezik!

 • PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

  Ha nem tetszik a termék 30 napon belül visszaküldheted és visszakapod az árát.

 • FÉRFIAK ÉS NŐK SZÁMÁRA EGYARÁNT HASZNÁLHATÓ

  Tartós és fájdalommentes szőrtelenítést tesz lehetővé nők és férfiak számára egyaránt. Ez a professzionális eszköz az egész testen alkalmazható.

Video

IPL SILK PRO ICE

Használtam már korábban is IPL Silk-et, mert nekem hatásos ez a szőrtelenítési módszer. A Pro Ice-t viszont kifejezetten a hűtő funkció miatt rendeltem meg és tényleg bevált. Sokkal kellemesebben telnek vele a kezelések és ugyanolyan hatásos mint a pro 7. Jelenleg kb. 5 hete használom, csak ajánlani tudom.

IPL SILK PRO 7

Anyát leptem meg vele mivel ő elég szkeptikus ahhoz, hogy esélyt se adjon a számára új dolgoknak.

Két hónappal később amikor hazamentem, már a hugomnál is ott figyelt egy, amit anyukánktól kapott.. 😄

Nanokristályos szőrtelenítő

Nagyon jó termék, egyszerű és praktikus. Én kifejezetten az IPL kezelés előtt szoktam használni, mivel úgyis borotválni kéne a kezelésre váró területet. Így meg nem fenyeget a veszély, hogy megvágom magam. 

Gyakran ismételt kérdések

Mi az az IPL? Hogyan működik az IPL Silk készülék?

Az IPL (Intense Pulsed Light) az intenzíven pulzáló fény technológia rövidítése. A lézeres szőrtelenítéshez hasonlóan működik, azonban sokkal könnyebb és biztonságosabb az otthoni használata.

Az IPL szőrtelenítő készülékek olyan hullámhosszokat bocsátanak ki, amelyek a szőrszálak pigmentjeit célozzák meg. A fény elnyelődik a szőrben és hővé változik ami elpusztítja a szőrnövekedésért felelős sejteket. A szőr lassabban és ritkábban nő vissza, ami tartósan csökkenti a szőr növekedését.

A szőrtelenítő készülék a szőrszálakat a gyökerénél célozza meg és gyengéd fény impulzusokkal (IPL) pusztítja el anélkül, hogy megégetné vagy károsítaná a bőrt. Megállítja a szőr visszanövését és eltávolítja a benőtt szőrszálakat.

Biztonságos az IPL Silk készülékek használata? Okozhat rákot?

Az IPL egy népszerű és fejlett technológia amiről rengeteg kutatási anyag elérhető. A használata biztonságos és hatékony ami hosszú távon eredményeket kínál a szőrtelenítéshez. Az otthoni használatú IPL szőrtelenítő készülékeink FDA engedéllyel és FCC, CE és RoHS tanusítvánnyal rendelkeznek a biztonságos használat érdekében.

Az IPL SILK szőrtelenítés nem okoz rákot vagy más hosszú távú szövődményeket, amelyeket az UV-sugárzás okoz. Az összes UV-sugarat kiszűri, hogy megvédje bőrét.

Fáj az IPL Silk készülék használata?

Nem! Más fajta szőrtelenítéssel ellentétben az IPL alapvetően fájdalommentes - nem kell összeszorítanod a fogad és letépned semmit. Nagyobb erősségi fokozaton az érzékeny bőrűek kellemetlen érzést tapasztalhatnak, de az állítható fokozatnak köszönhetően alacsonyabb erősségi fokozaton nagyon kíméletes a kezelés.

Mennyi időbe telik mire látom az eredményt? Az IPL Silk szőrtelenítés végleges?

A legtöbb vásárlónk már 3-4 használat után észreveszi a szőrnövekedés csökkenését, teljes eredményt pedig 12 használat után érnek el.

Néhányan teljes szőrtelenséget tapasztalnak körülbelül 12 használat után, és végleg eldobálják borotváikat. Másoknak néha további korrekciókra van szükségük, ami teljesen rendben van! Az IPL Silk készülékek 10+ éves élettartama lehetővé teszi annyi korrekciót, amennyit csak szeretnél, akármennyi ideig.

Amíg az utasítás szerint használod az IPL Silk készülékedet, élvezni fogod a szőrnövekedés tartós csökkenését!

Milyen gyakran kell használnom az IPL Silk készüléket?

Javasoljuk, hogy hetente egyszer végezd el az IPL kezelést 12 egymást követő héten keresztül. Ha szeretnéd, hetente kétszer is használhatod a gyorsabb eredmények elérése érdekében.

A kezdeti 12 hetes kezelési időszak után használd az IPL készüléket havonta egyszer három hónapig, vagy szükség szerint. Ettől kezdve tervezd meg, hogy az IPL készüléked mikor használod a korrekciókhoz, amint új szőrnövekedést észlelsz, általában 2-3 havonta egyszer.

Hogyan működik az IPL Silk készülék? Milyen adapterrel vannak felszerelve?

Készülékeink 240V feszültségen működnek rendelkeznek adapterrel ami minden magyar háztartásban működik.

Hogyan takarítsam az IPL Silk készüléket?

Az eszköz tiszítása előtt húzd ki a konnektorból vagy válaszd le az elektromos hálózatról. Ezután töröld le egy tiszta száraz ruhával és 70% alkohollal. Ne használj acetont vagy más súroló szereket - ezek károsíthatják a szőrtelenítő készüléket. A végén egy száraz ronggyal vagy papírtörlővel töröld át a készüléket és várd meg amíg megszárad.

Soha ne mártsd a készüléket vagy annak bármley részét vízbe!

Borotválkoznom kell az IPL használata előtt? Milyen egyébb szőrtelenítési módszereket használhatok?


A borotválás fontos lépés az IPL kezelés előkészítésében. A borotválás elegendően rövidíti le a szőrt, hogy megelőzze az égési sérüléseket, miközben a gyökér érintetlen marad a bőr alatt, így az IPL készülék célba veheti. A szőreltávolítás más formái, mint a gyantázás és a epilálás, teljesen eltávolítják a szőr gyökért, ami gátolja az IPL kezelést. Fontold meg a NANO használatát az IPL kezelés előkészítésére.

Ezzel együtt, ha a kezelt terület már szőrtelen és sima tapintású, a borotválás nem szükséges.

Miből készül az IPL lámpa?

A készülékünkben lévő vakulámpa Xenon Quartz Raytube, üvegszűrővel van felszerelve, amely kiszűri a káros UV-sugarakat.

Vásárlói Vélemények

olvasd el a blogot

Milyen előnyökkel jár az otthoni, IPL készülékkel végzett szőrtelenítés?

IPL tévhitek

MILYEN GYAKRAN HASZNÁLHATOM AZ IPL-T?

FREE SHIPPING

On Orders $45+