Mire számíthatsz

Otthoni 

ipl géped 

HASZNÁLATAKOR?

Ha naprakész vagy a szépségápolási trendekkel kapcsolatban, valószínűleg ismered már az IPL villanófényes szőrtelenítést. Az IPL, amely az intenzív pulzáló fényt jelenti, egy olyan módszer, amely fényterápiával távolítja el a nem kívánt szőrszálakat. Ezt a szőrtelenítés más formáinak például gyantázásnak, borotválkozásnak és gyakrabban a hagyományos lézeres szőrtelenítésnek alternatívájaként használják.


Nagyon sok információ és kérdés merül fel az emberekben az IPL-gépek használatával kapcsolatbanAz egyik leggyakoribb kérdés, amelyet az emberek feltesznek, hogy mire számíthatnak az első használat során és a hosszú távú eredmények érdekében.


Ennek a kérdésnek a megválaszolásához elmagyarázunk néhány fő dolgot, amit elvárhatsz saját otthoni IPL-géped használatától.


 

Fájdalommentes eltávolítás

Az IPL szőrtelenítéssel kapcsolatban sok emberben merül fel kérdés, hogy a kezelés fáj-e vagy sem.

Más szőrtelenítési kezelések, mint például a gyantázás és az epillálás a fájdalmas módszerek közé tartoznak, bár ez függhet a személy fájdalomküszöbétől és a kezelés előkészületeitől is.

IPL készülékeink kapcsán egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy fájdalmat fogsz érezni. Az IPL arról híres, hogy fájdalommentes, biztonságos és gyengéd eszköz, így könnyedén megszabadulhatsz a nem kívánt szőrszálaktól. Az érzés, amire számíthatsz, csak egy kis meleg a bőrödön.

Eszközeinket szabadon használhatod tested bármely részén, beleértve a karod, a lábad, a bikini területét és az arcodat is.


 

Használata biztonságos

A biztonság az egyik legfontosabb szempont, amelyet szem előtt kell tartani a testszőrzet eltávolításakor, függetlenül attól, hogy milyen módszert választasz. Az IPL prioritása, hogy optimális eredményt adjon, miközben megvédi a bőrt a legkisebb mértékű károsodástól is.

Otthoni IPL gépünk tanúsítvánnyal rendelkezik, és biztonságosan használható. Számos tanulmány foglalkozott az IPL szőrtelenítés biztonságával és hatékonyságával, ami az egyik oka annak, hogy ez a technológia ilyen népszerű lett.

Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod készülékünket, a biztonság legyen a legkisebb gond, hiszen mindig ügyfeleink jólétét tartjuk szem előtt.


 

Hosszantartó eredmények

IPL készülékünk hosszan tartó eredményeket nyújt a kezelés első pillanatától kezdve. Hatására már az első alkalommal csökkenni kezd a szőr növekedése. Minél több kezelést végzel, annál jelentősebb lesz a testszőrzet mennyiségének csökkenése (de egy héten maximum 2x!).

Mire eléred a kezelés 12. hetét, már csak akkor kell "frissítéseket" végezned, ha egyáltalán szükséges. Egy teljes test kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe, és szalonminőségű eredményeket hoz. A szőrtelenítés folyamata gyors és egyszerű, és ami az eredményt illeti, selymes, sima bőrre számíthatsz.

Egy másik tényező, amit észre fogsz venni, az a benőtt szőrszálak számának jelentős csökkenése. A borotválkozás egy olyan módszer, amely bizonyos embereknél működik, de használata során a benőtt szőrszálak megjelenésének esélye sokkal nagyobb, mint az IPL-nél.

Az IPL fényterápiát alkalmaz a szőrsejtek teljes elpusztítására, így annak esélye, hogy készülékünk használata miatt benőtt szőrszálak keletkezzenek, minimális.

 

Vásárlás az IPL Silk-től: mire számíthatsz?

Ha úgy döntöttél, hogy megvásárolod IPL Silk készülékeink egyikét, néhány kulcsfontosságú tényezőt szem előtt kell tartanod. Egyrészt kockázatmentes 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk, így ha nem vagy elégedett a készülékkel, akkor visszakaphatod a pénzed.

A készülékre egy év garancia is vonatkozik, így ha a jótállási időszak alatt bármilyen problémába ütközöl készülékeddel kapcsolatosan, ingyenesen kicseréljük Neked.

Végül ügyfeleink az első számú prioritásunk és szeretnénk biztosítani, hogy bármit is vásárolnak tőlünk, elégedettek legyenek vele. Ennek ellenére csapatunk mindig készen áll a segítségre, ha bármilyen további információra vagy segítségre van szükséged a weboldalunkon történő vásárlás során.

Üzletünk csak online működik, de termékeinket országszerte szállítjuk, hogy mindenki használhassa őket. Fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ha bármilyen kérdésed van termékeinkkel vagy rendeléseddel kapcsolatban. Felveheted velünk a kapcsolatot az info@iplsilk.hu e-mail címen, vagy küldj nekünk közvetlen üzenetet Facebook-on. Telefonszámunk: +36 20 259 1441