ez vagy az?

ipl szőrtelenítés

VS. BOROTVÁLKOZÁS

Borotválkozni vagy nem borotválkozni? Szerencsére nem ez az egyetlen lehetőség, ha testszőrzetről van szó. 

 

A borotválkozás egy otthoni módszer a jó (és fájdalommentes) szőrtelenítéshez. A szépségtechnológiának köszönhetően azonban már vannak jobb és innovatívabb módok is a szőrtelenítésre ugyanolyan hatékonyan, mint például az IPL eszköz használata. Néha azonban a módszer kiválasztása személyes döntés, ezért úgy döntöttünk, hogy a kettőt próbára tesszük, hogy segítsünk eldönteni, melyik eszköz a legmegfelelőbb számodra.


 


 

A hosszan tartó eredmény érdekében: IPL 

Ha életed nagy részében borotvát használtál, akkor tudod, hogy a szőr néhány napon belül visszanőhet. Ami az IPL-t jó választássá teszi a legtöbb ember számára, az az, hogy hosszan tartó eredményeket biztosít. A legtöbb esetben a felhasználók szinte végleges szőrtelenedést tapasztalhatnak a készülék 12 hetes használata után. A néhány havonta végzett újbóli kezelés szükséges lehet, de ahhoz képest, hogy a borotvát használni kell legalább hetente? Hát igen... ezt a voksot az IPL-nek fogjuk adni.


 

Hámlasztáshoz: Borotválkozás 

A borotválkozás nagyszerű módja a bőr radírozásának. Bár lehet, hogy nem olyan hatékony, mint a bőrradír, de a kiváló minőségű borotvapengével történő borotválkozás segíthet eltávolítani az elhalt hámsejteket és a nem kívánt szőrszálakat. Ezért javasoljuk, hogy minden IPL munkamenet előtt közvetlenül borotválkozz, hogy puha és sima vásznon dolgozhass.

A győztes? Borotválkozás.


 

Túlzott szőrnövekedésben szenvedőknek: IPL

Minden test egyformán szép, de tudjuk, hogy egyesek számára a túlzott szőrnövekedés bizonytalanságot és fenntartási nehézségeket is jelenthet. Valójában ez egy gyakori tünet a hormonális egyensúlyhiányban szenvedő nőknél. Bár a mindennapi borotválkozás életképes megoldás lehet a túlzott szőrnövekedés kezelésére, nem mindig ez a legpraktikusabb. A problémamentesebb és egyszerűbb szőrtelenítésért? A voks az IPL-é.


 

Fájdalommentes szőrtelenítéshez: mindkettő 

Megvan az oka annak, hogy a borotválkozás felülmúlja a gyantázást, mert miért kellene átélni ezt a sok fájdalmat? De az IPL eszközök a hagyományos, klinikán belüli lézeres szőrtelenítéshez képest is szinte fájdalommentes megoldást kínálnak. Valójában a legtöbb otthoni IPL készülék különböző beállításokkal rendelkezik, hogy segítsen kielégíteni a fájdalomtűrés minden szintjét. A mi választásunk a fájdalommentes szőrtelenítéshez? Úgy gondoljuk, döntetlen. :) 


 

Környezetbarát megoldásért: IPL 

A környezetbarát szépségápolási rutinokról szóló beszédek során az egyik legnagyobb vita az eldobható borotvák környezeti hatása. Az elmúlt 30 évben körülbelül 2 milliárd újrahasznosíthatatlan, eldobható borotva került a szemétbe és hevert a szeméttelepeken. Az a nagyszerű az IPL-eszközzel, hogy egyszeri, hosszú élettartamú vásárlás, tehát környezetbarátabb alternatíva. Így a Zöld Díjat az IPL-nek adjuk.